Welkom bij Wolf Tools

Hofmann Megamount 713 XL racing

Meer Views

Hofmann Megamount 713 XL racing

Normale prijs: € 6.650,00

Special Price € 4.950,00

Beschikbaarheid: In voorraad

De Hofmann 713XL Racing is onbetwistbaar de meest heavy duty en functionele bandenwisselaar op de markt.


- Sterk


- Duurzaam


- Super snel wisselen zonder beschadigen van band of velg


- Super prijs/kwaliteit verhouding

Beschrijving

Details

De Hofmann 713XL Racing is onbetwistbaar de meest heavy duty en functionele bandenwisselaar op de markt, en is gewoonweg geen andere bandwisselaar op de markt die het combineert voor sterkte, duurzaamheid, prestaties of gebruiksgemak!

Ontworpen om de zwaarste low-profile / lichtmetalen velgcombinaties en de hoogste volumes te verwerken zonder enige stress voor de machinist of de machine, het bevat een gepatenteerd snelspansysteem waarmee de demontagekoppen kunnen worden omgeschakeld van standaard stalen kop naar plastic of 'verhoogde spaak' 'hoofden, en maakt gebruik van het ORIGINELE en nog steeds het BESTE twin-assistentsysteem' megafit Pro Duo '.

Bovendien beschikt de uniekeQuadraClamp-draaitafel over 4 opspancilinders met een capaciteit van 10 "tot 26" zonder de noodzaak van ongemakkelijke aanpassingen of uitbreidingen, verhoogde klemkracht en een ongelooflijke maar echte betrouwbaarheidsstatistiek van nul storingen sinds de introductie in 2006. De 713XL en zijn Voorgangers zijn de voorkeurskeuze geworden voor mensen waar simpelweg alleen de besten voor kunnen doen. * Let op: afbeelding toont een 713XL afgebeeld met de hefboomloze optie

 

Productvideo

Beoordelen
 
 
Algemene Voorwaarden Wolf Tools